Ásványokkal gyógyulni?

asvanyokkal_gyogyulni.pngNem vagyok kristályszakértő. Nem értek különösebben a csakrákhoz és az asztrológiához sem. Az összes korábbi ismeretem abból származik, hogy jó tíz éve egy ideig lelkes olvasója voltam az Elixír magazinnak, és néhány ezoterikus könyvet is elfogyasztottam, ám aztán felhagytam ezzel a témával. Így az igazság az, hogy természetes és lenyűgöző szépségük, ebből következően a bennük rejlő stíluslehetőségek miatt kezdtem el elsősorban ásványokkal foglalkozni, és ékszereket készíteni belőlük.

Ám mind gyakrabban érkezik hozzám kérdés tőletek, hogy milyen csillagjegyhez melyik ásványok illenek, kinek mi lehet a szerencseköve, vagy bizonyos problémák esetén a kristálygyógyászat mit javasolna. Ezért úgy döntöttem, elkezdek ezen a szálon is mélyebben megismerkedni az ásványokkal.

Igyekszem megfelelő forrásokból, nyomtatott szakirodalomból tájékozódni, hogy információ-igényeiteket is ki tudjam elégíteni, és asztrológiai vagy ezoterikus szempontból is tudjak ajánlani ásványt nektek, ha kéritek. Így arra gondoltam, megnyitom ezt a rovatot, amiben az ásványokkal kapcsolatban osztok meg veletek ismereteket, hogy itt választ kaphassatok a leggyakrabban felmerülő kérdéseitekre. 

Tovább olvasom